about

Представяне

Енетгоефективен дом представлява организация от амбициозни млади хора специализирани в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията. Дейността на фирмата обхваща: проектиране, доставка, монтаж, гаранционен и извънгарационен сервиз на инсталациите. Нашата организация работи за намаляването на разходите за отопление, охлаждане вентилация и гореща вода. Ние непрекъснато инвестираме в повишаване на квалификацията на нашия екип и в професионално оборудване, като по този начин постигаме високо ниво на обслужване. Ако ни се доверите ние Ви гарантираме, че няма да съжелявате.

За страницата

На тази страница ще можете да следите за нови технологии и практични технически решения за оптимизиране на разходите за отопление, охлаждане, вентилиране и топла вода на жилища.

Нашата цел

Да предлагаме на нашите клиенти цялостни или частични технически решения за изграждане на комфортни инсталации и саниране с цел оптимален разход на енергия.

Цени на услуги

Нашите ниски цени са резулта от оптимизираните разходи на фирмата и договорените максимални отстъпки със фирмите които ни снабдяват с техника и материали.

Относно професионализъм

Нашия професионализъм се дължи на съчетанието между владеенето на утвърдените технически похвати и задълбочените познания в новите технологии.

Сертификат Загора Клима ЕООД


Енетгоефективен Дом © 2015. Всички права запазени.

Уеб Дизайн: Borislav Lazarov